به گزارش روابط عمومی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی ۸ ساعته تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) با تدریس دکتر شهریار دبیریان به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به صورت آنلاین در روزهای ۴ و ۶ و ۸ و ۱۱ مرداد ۹۹ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ برگزار می گردد.
گفتنی است این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات پگاه تهران ، پگاه خراسان ، فخر ترشیز و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .
شایان ذکر است امروز شنبه ۴ مرداد اولین روز از برگزاری این دوره آموزشی می باشد.
لازم بذکر است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
🔸اهداف و سرفصل دوره شامل:
- شیر خام
- کنترل کیفیت شیر خام
- عوامل تاثیر گذار بر کیفیت شیر خام
- انالیز بالک تانک
- نمونه برداری در دامداری و تانکر های حمل شیر
- آزمون های ارگانولپتیکی شیر خام و تفسیر آن
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی و تفسیر آن
- آزمون های میکروبی
- نقش سلول های سوماتیک در کیفیت محصولات تولیدی
- محصولات لبنی
- آزمونهای اصلی شیر و محصولات لبنی :
- بررسی تست فسفاتاز قلیایی و پراکسیداز
- بررسی آزمونهای میکروبی محصولات تولیدی
- آزمون کلی فرم ها
- نحوه تشخیص و تفسیر آزمونهای شناسایی اشرشیا کلی
- آزمون IMVIC (برای شناسایی انتروباکتر ها از اشرشیا کلی )
- جستجو و شناسایی و شمارش استافیلوکوک اورئوس و بررسی این باکتری در فراورده های لبنی
- اهمیت باکتری های انتروباکتریاسه
- جستجو و شمارش باکتری های انتروباکتریاسه
- مسمومیت ناشی از استافیلوکوک ها
- شناسایی و تفسیر آزمونهای کپک ها و مخمر ها
- کنترل کیفی و آزمونهای تشخیص باسیلوس ها (سرئوس ؛استئاروترموفیلوس ..)
- روش های تشخیص سریع میکروارگانیزم ها
- بررسی استاندارد های شیر خام و محصولات لبنی ( شیر پاستوریزه _استریل _پنیر –استاندارد میکروبی محصولات ۲۴۰۶)