انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” / 19 و ۲۰ دی ماه ۹۸ با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ”   را در تاریخ ۱۹ و ۲۰  دی ماه ۹۸ از ساعت ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  برگزار می نماید . گفتنی است  که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد .سرفصل های این دوره آموزشی به شرح ذیل می باشد :

۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی

۲- آشنایی با مفاهیم  DOEو مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert

۳-  بهینه سازی به روش  Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert

۴- بهینه سازی به روش(Response Surface Methodology)  RSM با استفاده از نرم افزار Design Expert

۵- بهینه سازی به روش  Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert

۶- بهینه سازی به روش  Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert

گفتنی است همراه داشتن لب تاپ حاوی نرم افزارهای اشاره شده جهت حاضرین در کارگاه الزامی می باشد .

علاقمندان به حضور می توانند از طریق واریز وجه دوره به مبلغ سیصد و چهل هزار تومان به شماره حساب  ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  و یا شماره کارت ۰۸۵۵-۰۴۳۲-۸۳۷۰-۵۸۵۹ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره  ۴۴۲۹۳۴۱۴  و  درج  نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت و همراه   ،  شماره کد ملی و رشته  تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی اقدام نمایند .

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »