انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) را در روزهای پنجشنبه ۳۰ آبان و جمعه ۱ آذر ماه ۹۸ از ساعت ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو برگزار می نماید . گفتنی است که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد .
سرفصل های این دوره آموزشی به شرح ذیل می باشد :
- مفاهیم و اصطلاحات تجزیه و تحلیل عاملى
- کاربرد تحلیل عاملی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
- مراحل عملی انجام تحلیل عاملی در نرم افزار در کنترل کیفیت
- شناسایی مهمترین عوامل موثر در کیفیت محصولات
- کار با نرم افزار و انجام مثال های کاربردی
همچنین خاطر نشان می گردد همراه داشتن لب تاپ الزامی می باشد و خواهشمند است نرم افزار SPSS ورژن ۱۹ یا ۲۱ نصب گردد.
علاقمندان به حضور می توانند از طریق واریز وجه دوره به مبلغ سیصد و چهل هزار تومان به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و یا شماره کارت ۰۸۵۵-۰۴۳۲-۸۳۷۰-۵۸۵۹ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ و درج نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت و همراه ، شماره کد ملی و رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی اقدام نمایند . در نظر داشته باشند آخرین مهلت ثبت نام ۲۰ آبان ماه ۹۸ می باشد .
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.