انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه بسته بندی مواد غذایی را در تاریخ ۷ و ۸ شهریور ماه ۹۸ از ساعت ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید . گفتنی است که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد .سرفصل های این دوره آموزشی به شرح ذیل می باشد :
- تاریخچه صنعت بستهبندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
- اصول بستهبندی و ویژگیهای کلی مواد مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف شیشهای)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف فلزی)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (کاغذ و مقوا)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف پلاستیکی)
- ویژگیهای انواع پلیمرهای مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی محصولات غذایی مختلف
- ایمنی کاربرد مواد بستهبندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بستهبندی)
- بررسی عوامل مؤثر در برهمکنش بین مواد غذایی و بستهبندی
- آزمونهای مکانیکی بر روی بستهبندی مواد غذایی
- کاربرد فیلمهای خوراکی و زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی مواد غذایی به روش اصلاحشده (MAP)
- بستهبندیهای فعال و هوشمند
- روشهای چاپ مواد بستهبندی
علاقمندان به حضور می توانند از طریق واریز وجه دوره به مبلغ سیصد و چهل هزار تومان به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و یا شماره کارت ۰۸۵۵-۰۴۳۲-۸۳۷۰-۵۸۵۹ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ و درج نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت و همراه ، شماره کد ملی و رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی اقدام نمایند .
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.