انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز ( HFCS )- مورخ ۱۹ و ۲۰ مهر ماه ۹۷

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز HFCS ) ( را  مورخ ۱۹ و ۲۰ مهر ماه ۹۷ برگزار می نماید .

نظر به اهمیت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره های بازآموزی را با مجوز رسمی از سوی سازمان غذا و دارو به همراه اخذ امتیاز بازآموزی در سطح تئوری – عملی برگزار می نماید .

شایان ذکر است  مدرسین دوره سرکار خانم دکتر بهاره برهانی دکترای شیمی از دانشگاه دولتی کاشان و کارشناس مسئول واحد تحقیق و توسعه شرکت زرنام و جناب آقای دکتر آرش ارشادی  دکترای صنایع غذایی، دانشگاه آزاد ساری، سرپرست واحد تحقیق و توسعه شرکت زرنام می باشند.

اهداف و سرفصل دوره شامل موارد ذیل می باشد:

آشنایی با انواع شربت ذرت بویژه شربت فروکتوز

بررسی ویژگی ها و خواص تکنولوژیکی این شربتها

معرفی و آموزش آزمون های کنترل کیفی شربتهای گلوکز و فروکتوز

کاربردهای انواع شربت های ذرت ( فروکتوز، گلوکز، مالتوز، مالتودکسترین)

 

مدرس

زمان برگزاری

مدت دوره

آخرین مهلت ثبت نام

هزینه دوره

دکتر بهاره برهانی

دکتر آرش ارشادی

۱۹ و ۲۰ مهرماه  ۹۷

۲ روزه

 ( ۱۶ ساعت )

۱۴  مهر  ماه  ۹۷

۲/۸۹۰/۰۰۰ریال 

دویست و هشتاد و نه هزار تومان  

 

 

متقاضیان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »