انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می کند : کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن/ ۳۰ و  ۳۱ تیر ماه با تدریس دکتر شهریار دبیریان

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی ” تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن   ” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۳۰ و ۳۱ تیر ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۲۲  تیر  ماه  ۱۴۰۱

🔸مدرس دوره: آقای دکترشهریار دبیریان ، رئیس هیئت مدیره شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان و کارشناس سازمان ملی استاندارد و عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران

 🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • تعاریف کیفیت و استاندارد و تفاوتهای آنها
  • تعریف کاربردی از غذای ایمن
  • اهمیت ایمنی و امنیت غذایی و تفاوت آندو   
  • تعریف سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی   
  • نقش عوامل پیش نیازی عملیاتی در استقرارسیستم ۲۲۰۰۰   
  • مروری بر اصول HACCP
  • تعاریف و اصطلاحاتی که در استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ با ویرایش جدید اضافه شده است
  • تعریف RISK  و اهمیت  آن
  • بررسی کاربردی استاندارد ۲۲۰۰۰

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »