انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران و جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده همزمان با دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی را برگزار می کند

دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران – جایزه علمی دکتر حبیب اله هدایت و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده- R&Dهای برتر صنعت غذا  و همچنین دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران در تاریخ ۵ اسفند ماه سال جاری برگزار می گردد.

از آنجائیکه بخش همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با دریافت مقالات علمی همراه است ،  لذا از علاقمندان به ارائه مقالات علمی می توانند  نسبت به تهیه و آماده سازی چکیده و اصل مقالات با محورهای اشاره شده در ذیل خبر  و ارسال از طریق سایت www.ifstajashnvareh.ir  تا حداکثر تاریخ ۱۰/۱۰/۹۸  اقدام نمایند .

گفتنی است از  آنجائیکه سیاست دبیرخانه علمی همایش حمایت از برگزاری یک نشست کاملا علمی و تخصصی می باشد لذا هزینه ای در خصوص مقالات پذیرفته شده از نویسنده مقاله دریافت نمی شود  و لیکن تنها مقالاتی که دارای سطح علمی بالایی هستند مورد پذیرش قرار می گیرند .

محورهای همایش دومین همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی:

 

  • تراریختگی
  • روغن های دورریز
  • روغن های استخراج شده خیابانی
  • روغن پالم
  • آلاینده ها و ترکیبات ضد تغذیه ای
  • روغن ها و چربی های حیوانی سنتی
  • تقلبات
  • فرآیندهای تولید جدید
  • غنی سازی
  • زمان ماندگاری

 

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ دبیرخانه همایش تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »