دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران – جایزه علمی دکتر حبیب اله هدایت و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده- R&Dهای برتر صنعت غذا و همچنین دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران در تاریخ ۵ اسفند ماه سال جاری برگزار می گردد.
از آنجائیکه بخش همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با دریافت مقالات علمی همراه است ، لذا از علاقمندان به ارائه مقالات علمی می توانند نسبت به تهیه و آماده سازی چکیده و اصل مقالات با محورهای اشاره شده در ذیل خبر و ارسال از طریق سایت www.ifstajashnvareh.ir تا حداکثر تاریخ ۱۰/۱۰/۹۸ اقدام نمایند .
گفتنی است از آنجائیکه سیاست دبیرخانه علمی همایش حمایت از برگزاری یک نشست کاملا علمی و تخصصی می باشد لذا هزینه ای در خصوص مقالات پذیرفته شده از نویسنده مقاله دریافت نمی شود و لیکن تنها مقالاتی که دارای سطح علمی بالایی هستند مورد پذیرش قرار می گیرند .
محورهای همایش دومین همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی:
- تراریختگی
- روغن های دورریز
- روغن های استخراج شده خیابانی
- روغن پالم
- آلاینده ها و ترکیبات ضد تغذیه ای
- روغن ها و چربی های حیوانی سنتی
- تقلبات
- فرآیندهای تولید جدید
- غنی سازی
- زمان ماندگاری
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ دبیرخانه همایش تماس حاصل نمایید.