انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اولین دوره آموزشی” کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ” را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دورهآموزشی”  کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ” با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .

گفتنی است  امتیاز باز آموزی این کلاس آموزشی هشت ساعته ، ۵ امتیاز  بوده است .

همچنین علاوه بر امروز تا ۴ آذر از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم ادامه خواهد داشت .

 و  مدرس دوره آقای دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو -وزارت بهداشت ، درمان و آموزش می باشند .

شایان ذکر است این دوره آموزشی حضور بیش از۲۰ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات روژین تاک ، کاله ، هراز ، صنایع شیر ایران ( کاله ) ، میهن ، ماه چین دانه ، آرد وحدت قروه ، آزمایشگاه همکار ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را بهمراه داشت.

همچنین اهداف و سرفصل دوره به شرح ذیل می باشد  :

  • ü        – مفاهیم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی
  • ü      – کاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
  • ü      – اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی
  • ü      – آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحی شبکه عصبی مصنوعی به زبان ساده
  • ü      – انجام تمرینهای گوناگون جهت آشنایی با کاربردهای این ابزار
  • ü      – کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  44293455 و  44293459 تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »