انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دورهآموزشی” کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ” با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .
گفتنی است امتیاز باز آموزی این کلاس آموزشی هشت ساعته ، ۵ امتیاز بوده است .
همچنین علاوه بر امروز تا ۴ آذر از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم ادامه خواهد داشت .
و مدرس دوره آقای دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو -وزارت بهداشت ، درمان و آموزش می باشند .
شایان ذکر است این دوره آموزشی حضور بیش از۲۰ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات روژین تاک ، کاله ، هراز ، صنایع شیر ایران ( کاله ) ، میهن ، ماه چین دانه ، آرد وحدت قروه ، آزمایشگاه همکار ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را بهمراه داشت.
همچنین اهداف و سرفصل دوره به شرح ذیل می باشد :
- ü – مفاهیم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی
- ü – کاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
- ü – اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی
- ü – آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحی شبکه عصبی مصنوعی به زبان ساده
- ü – انجام تمرینهای گوناگون جهت آشنایی با کاربردهای این ابزار
- ü – کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و 44293455 و 44293459 تماس حاصل نمایید.