انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۴  بهمن  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه  با  حضور ۳۰  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  مینو ، آیدین ، آماده لذیذ ، طلاچین ، صنایع غذایی مهرشهر ، لبنیات زادگان ، اساتید  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  به همراه داشته است.

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

  • مقدمه و فرایندهای اساسی اکسیداسیون چربیها
  • تعیین و پیش بینی ماندگاری روغنها و چربیها و غذا های بر پایه چربی
  • تعریف حدود قابل قبول و شاخص های بحرانی مربوط به اکسیداسیون چربیها
  • آزمون ماندگاری واقعی
  • آزمون ماندگاری تسریع شده
  • همبستگی نتایج آزمونهای حسی با آنالیز شیمیایی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای گیاهی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای حیوانی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای سرخ کردنی و غذاهای سرخ شده
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری امولسیونهای غذایی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری غذاهای کم رطوبت
  • پایداری اکسیداتیو غلات صبحانه اکسترود شده و اسنکها
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری انواع کراکر ، کوکی و بیسکوییت
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری محصولات غذایی خشک از قبیل شیر خشک

 

Translate »