انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۴ بهمن ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه با حضور ۳۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی مینو ، آیدین ، آماده لذیذ ، طلاچین ، صنایع غذایی مهرشهر ، لبنیات زادگان ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
- مقدمه و فرایندهای اساسی اکسیداسیون چربیها
- تعیین و پیش بینی ماندگاری روغنها و چربیها و غذا های بر پایه چربی
- تعریف حدود قابل قبول و شاخص های بحرانی مربوط به اکسیداسیون چربیها
- آزمون ماندگاری واقعی
- آزمون ماندگاری تسریع شده
- همبستگی نتایج آزمونهای حسی با آنالیز شیمیایی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای گیاهی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای حیوانی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای سرخ کردنی و غذاهای سرخ شده
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری امولسیونهای غذایی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری غذاهای کم رطوبت
- پایداری اکسیداتیو غلات صبحانه اکسترود شده و اسنکها
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری انواع کراکر ، کوکی و بیسکوییت
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری محصولات غذایی خشک از قبیل شیر خشک