انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری است

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹  مهر ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی  با تدریس دکتر عرب عامری (  کارشناس سازمان غذا و دارو) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه  حضور بیش از ۱۵  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  گوشتیران، میهن ، پیشگامان پخش صدیق   و دانشجویان تحصیلات تکمیلی   به همراه داشته است.

گفتنی است این کارگاه آموزشی به صورت پروژه محور و عملی با تعامل حاضرین برگزار گردید و فردا نیز ادامه خواهد داشت .

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

  • مفاهیم و اصطلاحات تجزیه و تحلیل عاملى
  • کاربرد تحلیل عاملی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
  • مراحل عملی انجام تحلیل عاملی در نرم افزار در کنترل کیفیت
  • شناسایی مهمترین عوامل موثر در کیفیت محصولات
  • کار با نرم افزار و انجام مثال های کاربردی

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »