انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹ مهر ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری ( کارشناس سازمان غذا و دارو) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه حضور بیش از ۱۵ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی گوشتیران، میهن ، پیشگامان پخش صدیق و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
گفتنی است این کارگاه آموزشی به صورت پروژه محور و عملی با تعامل حاضرین برگزار گردید و فردا نیز ادامه خواهد داشت .
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
- مفاهیم و اصطلاحات تجزیه و تحلیل عاملى
- کاربرد تحلیل عاملی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
- مراحل عملی انجام تحلیل عاملی در نرم افزار در کنترل کیفیت
- شناسایی مهمترین عوامل موثر در کیفیت محصولات
- کار با نرم افزار و انجام مثال های کاربردی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.