انجمن صنایع علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، «سی و یکمین کنگرهی ملی و ششمین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی ایران» را برگزار میکند.
محورهای کنگره:
– فناوری های نوین در علوم صنایع غذایی و امنیت غذایی
– فناوری های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– فناوری های نوین در زمینه میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی
– فناوری های نوین مهندسی کشاورزی
– فناوری های نوین در زمینه شیلات و علوم دامی
– حقوق فناوری های نوین در علوم و صنایع غذایی و امنیت غذایی
مهلت ارسال مقالات:
۱۰ مهرماه ۱۴۰۴
گفتنی است ، ششمین کنگرهی بینالمللی علوم و صنایع غذایی ایران یک رویداد هیبریدی و بهصورت حضوری برای شرکت کنندگان خواهد بود. این کنگره با ایجاد یک پلتفرم منسجم امکان شرکت تمام علاقهمندان، نوآوران و محققان را فراهم آوردهاست.
اطلاعات جامع مربوط به این کنگره بهطور کامل در سایت کنگره به نشانی conf.th.iau.ir/food-science/fa گنجانده شدهاست.
تاریخ کنگره:
۱۴ و ۱۵ آبان ۱۴۰۴
محل برگزاری کنگره :
سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
أدرس دبیرخانه:
آمل، جاده قدیم آمل به بابل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
شماره تلفن دبیرخانه:
۰۱۱۴۳۲۱۷۰۰۹
🖇 لینک ثبتنام:
🌐 conf.th.iau.ir/food-science/fa
.
.
.
🆔 @food_science_iau 🍜🔬
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران