🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد آنزیمها در صنایع غذایی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۶ و ۷ بهمن ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱ بهمن ماه ۱۴۰۱
🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم وصنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی وکارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )
🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه
- طبقه بندی آنزیمها
- منابع و مکانیزم فعالیت آنزیمها
- پارامترهای موثر بر فعالیت آنزیمها
- استفاده آنزیمها در صنایع غذایی
- روشهای مهارو یا غیرفعالسازی آنزیمهای مضردر صنایع غذایی
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع لبنی
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع غلات
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع کمپوت ، کنسرو و سسها
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع گوشتی
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع نوشیدنیها
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت درصنایع شکلات
♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.