بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” را برگزار می نماید.
🔸برگزارکننده : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ الی ۱۶ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت.
🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۲۰۰/۶ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- تعاریف
- پارا مترهای موثر بر فرمولاسیون محصولات غذایی
- ابعاد و الزامات فرمولاسیون محصولات غذایی
- آشنایی با چالشهای فرمولاسیون محصولات غذایی
- مبانی انتخاب مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
- مبانی تعیین درصد مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
- نقشهای عملکردی مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
- نقش فرایندها و سطوح تکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی
- نکات کلیدی در فرمهای پروانه ساخت ( نامگذاری عناوین محصولات غذایی ، نوع و درصد مواد و ترکیبات ،بررسی ویژگیهای میکروبی فیزیکو شیمیایی، بررسی روشهای فراوری ، همخوانی نتایج آنالیزها با فرمولاسیون )
- نکات کلیدی در الزامات استفاده از افزودنیهای غذایی و طعم دهنده هادر فرمولاسیون محصولات غذایی
- نکات کلیدی در الزامات غنی سازی محصولات غذایی و فرا ویژه
- اپتیمم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران