اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” را برگزار  می نماید.

🔸برگزارکننده : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه مورخ   ۱۵  آبان  ماه  ۱۴۰۴ از ساعت  ۸   الی ۱۶   به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۰  آبان  ماه  ۱۴۰۴

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت.

🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۲۰۰/۶ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  1. تعاریف
  2. پارا مترهای موثر بر فرمولاسیون محصولات غذایی
  3. ابعاد و الزامات فرمولاسیون محصولات غذایی
  4. آشنایی با چالشهای فرمولاسیون محصولات غذایی
  5. مبانی انتخاب مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
  6. مبانی تعیین درصد مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
  7. نقشهای عملکردی مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
  8. نقش فرایندها و سطوح تکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی
  9. نکات کلیدی در فرمهای پروانه ساخت ( نامگذاری عناوین محصولات غذایی ، نوع و درصد مواد و ترکیبات ،بررسی ویژگیهای میکروبی فیزیکو شیمیایی، بررسی روشهای فراوری ، همخوانی نتایج آنالیزها با فرمولاسیون )
  10. نکات کلیدی در الزامات استفاده از افزودنیهای غذایی و طعم دهنده هادر فرمولاسیون محصولات غذایی
  11. نکات کلیدی در الزامات غنی سازی محصولات غذایی و فرا ویژه
  12. اپتیمم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »