بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ الی ۱۶ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۴
🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )
🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۲۰۰/۶ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- آشنایی با مبانی و تفاوتهای ccp ، oprp ،prp با رویکرد فرایند محوردر کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی
- آشنایی با مبانی و تفاوت روشهای کنترل خطوط تولید(بازرسیinspection ، ممیزی audit ، پایشmonitoring ، تصدیق verification )
- تکمیل چک لیست برنامه های پیش نیازی (PRPs ) بر اساس ارزیابی ریسک مستند سازی در واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی
- تایید اثر بخشی بر اساس تصدیق
- ضمنا کارگاه آموزشی به صورت کاملا کاربردی و پروژه محوربر اساس بندهای چک لیست و مفاد مستند سازی برگزار می گردد.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران