بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۴
🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو-وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)
🔸هزینه دوره : مبلغ ۶/۲۰۰/۰۰۰ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
۱- آشنایی با مفاهیم پایه آماری و کاربرد آن در اندازه گیری عدم قطعیت
۲- اهمیت و نحوه بیان عدم قطعیت در اندازه گیری
۳- منابع عدم قطعیت در اندازه گیری
۴- انواع خطاها در اندازه گیری
۵- آشنایی با مفاهیم دقت و صحت در اندازه گیری
۶- مفهوم اهمیت عدم قطعیت در اندازه گیری
۷- آشنایی با پروتکل Bottom-Up Approach در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی
۸-آشنایی با مفاهیم Method Validation و کاربرد آن در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی
۹-مراحل محاسبه عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی
۱۰- عدم قطعیت در آزمونهای میکروبی( استاندارد ملی ۹۶۰۶ )
۱۱- عدم قطعیت در آزمونهای میکروبی( ۱۹۰۳۶ ISO )
۱۲- حل مثالهای عملی نحوه محاسبه عدم قطعیت برای آزمونهای شیمیایی و میکروبی با نرم افزارExcel و Minitab
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران