اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه و جمعه   مورخ  ۲۷ و  ۲۸  شهریور  ماه  ۱۴۰۴ از ساعت ۹   الی ۱۳   به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۲۲  شهریور  ماه  ۱۴۰۴

🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو-وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)

🔸هزینه دوره : مبلغ ۶/۲۰۰/۰۰۰ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

۱- آشنایی با مفاهیم پایه آماری و کاربرد آن در اندازه گیری عدم قطعیت

۲- اهمیت و نحوه بیان عدم قطعیت در اندازه گیری

۳- منابع عدم قطعیت در اندازه گیری

۴- انواع خطاها در اندازه گیری

۵- آشنایی با مفاهیم دقت و صحت در اندازه گیری

۶- مفهوم اهمیت عدم قطعیت در اندازه گیری

۷- آشنایی با پروتکل Bottom-Up Approach  در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی

۸-آشنایی با مفاهیم Method Validation  و کاربرد آن در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی

۹-مراحل محاسبه عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی

۱۰- عدم قطعیت در آزمونهای میکروبی( استاندارد ملی ۹۶۰۶ )

۱۱- عدم قطعیت در آزمونهای میکروبی( ۱۹۰۳۶ ISO )

۱۲- حل مثالهای عملی نحوه محاسبه عدم قطعیت برای آزمونهای شیمیایی و میکروبی با نرم افزارExcel   و Minitab  

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

Translate »