اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

 

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه و جمعه مورخ  ۴ و ۵   بهمن  ماه  ۱۴۰۳ از ساعت ۹  الی ۱۳  به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۳۰  دی  ماه  ۱۴۰۳

🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)

🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۸۰۰/۴ ریال

 

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه و فرایندهای اساسی اکسیداسیون چربیها
  • تعیین و پیش بینی ماندگاری روغنها و چربیها و غذا های بر پایه چربی
  • تعریف حدود قابل قبول و شاخص های بحرانی مربوط به اکسیداسیون چربیها
  • آزمون ماندگاری واقعی
  • آزمون ماندگاری تسریع شده
  • همبستگی نتایج آزمونهای حسی با آنالیز شیمیایی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای گیاهی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای حیوانی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای سرخ کردنی و غذاهای سرخ شده
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری امولسیونهای غذایی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری غذاهای کم رطوبت
  • پایداری اکسیداتیو غلات صبحانه اکسترود شده و اسنکها
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری انواع کراکر ، کوکی و بیسکوییت
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری محصولات غذایی خشک از قبیل شیر خشک

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »