بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه و جمعه مورخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳
🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)
🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۸۰۰/۴ ریال
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه و فرایندهای اساسی اکسیداسیون چربیها
- تعیین و پیش بینی ماندگاری روغنها و چربیها و غذا های بر پایه چربی
- تعریف حدود قابل قبول و شاخص های بحرانی مربوط به اکسیداسیون چربیها
- آزمون ماندگاری واقعی
- آزمون ماندگاری تسریع شده
- همبستگی نتایج آزمونهای حسی با آنالیز شیمیایی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای گیاهی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای حیوانی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای سرخ کردنی و غذاهای سرخ شده
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری امولسیونهای غذایی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری غذاهای کم رطوبت
- پایداری اکسیداتیو غلات صبحانه اکسترود شده و اسنکها
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری انواع کراکر ، کوکی و بیسکوییت
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری محصولات غذایی خشک از قبیل شیر خشک
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.