اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش مرحله کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی با تدریس دکتر دبیریان را برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

      براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی شش مرحله کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز 

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ  ۱۳ و ۱۴  دی  ماه  ۱۴۰۳ از ساعت ۹  الی ۱۳  به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۸  دی  ماه  ۱۴۰۳

🔸مدرس دوره: آقای دکتر شهریار دبیریان (دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ،  کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران)

🔸هزینه دوره : مبلغ ۴/۸۰۰/۰۰۰ ریال

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

·       تعاریف استاندارد و کیفیت و تفاوت آنها

·       تعریف تضمین کیفیت

·     بررسی شش مرحله تضمین کیفیت

  • GMP و  اهمیت آن به عنوان سامانه تضمین کیفیت
  • نقش کیفیت  مواد اولیه در کیفیت محصول نهایی
  • مرحله تولید و فاکتور های تاثیر گذار در این مرحله بر کیفیت محصول
  • محصول نهایی و آزمون های لازم جهت تعیین کیفیت آن
  • انبارش ( نحوه چیدمان و شرایط مطلوب انبارش )
  • حمل و توزیع ( بررسی عوامل موثر در کیفیت )

 

 

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید

 

Translate »