بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش مرحله کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۳ و ۱۴ دی ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۸ دی ماه ۱۴۰۳
🔸مدرس دوره: آقای دکتر شهریار دبیریان (دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ، کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران)
🔸هزینه دوره : مبلغ ۴/۸۰۰/۰۰۰ ریال
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
· تعاریف استاندارد و کیفیت و تفاوت آنها
· تعریف تضمین کیفیت
· بررسی شش مرحله تضمین کیفیت
- GMP و اهمیت آن به عنوان سامانه تضمین کیفیت
- نقش کیفیت مواد اولیه در کیفیت محصول نهایی
- مرحله تولید و فاکتور های تاثیر گذار در این مرحله بر کیفیت محصول
- محصول نهایی و آزمون های لازم جهت تعیین کیفیت آن
- انبارش ( نحوه چیدمان و شرایط مطلوب انبارش )
- حمل و توزیع ( بررسی عوامل موثر در کیفیت )
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید