بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آموزش روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه مورخ ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ الی ۱۶ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۳
🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۸۰۰/۴ ریال
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه
- تعاریف
- آشنایی با کلیات و انواع اشکال فلیور در غذاها
- فاکتورهای موثر بر فلیور محصولات غذایی
- تغییرات فیزیکو شیمیایی ترکیبات فلیور محصولات غذایی
- برهم کنش فلیور در سطح حسی
- نقش فرایندهای دهانی در احساس فلیور
- رویکرد متفاوت در احساس فلیور
- برهم کنش فلیور با ترکیبات غذا
- فرایند آزاد سازی فلیور
- فرایند درک فلیور
- کنترل آزاد سازی فلیور در ماتریکس محصولات غذایی
- آزاد سازی فلیوراز محصولات غذایی مایع
- تثبیت فلیور
- آشنایی با روشهای آنکپسوله کردن ترکیبات فلیور
- تکنولوژیهای نوین در تثبیت و آزاد سازی فلیور
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید