اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آبان ماه کارگاه آموزشی دو روزه کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری((Shelf Life  را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۷ و ۱۸  آبان  ماه  ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۲  آبان  ماه  ۱۴۰۳

🔸مدرس دوره: جناب آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۸۰۰/۴ ریال

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

۱- آشنایی با مفاهیم پایه ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۲- فرآیند ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۳- شاخص های ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۴- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics)  و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Zero-Order Reactions
  • First-Order Reactions

۵- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی  (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Michaelis-Menten Method
  • Lineweaver-Burk Method
  • Augustinsson Method
  • Eadie-Hofstee Method

۶- آشنایی با مدل های میکروبی و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Logistic
  • Gompertz

۷- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, Originlab (originPro)

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید

Translate »