بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری((Shelf Life را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۷ و ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۳
🔸مدرس دوره: جناب آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۸۰۰/۴ ریال
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
۱- آشنایی با مفاهیم پایه ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۲- فرآیند ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۳- شاخص های ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۴- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics) و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Zero-Order Reactions
- First-Order Reactions
۵- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Michaelis-Menten Method
- Lineweaver-Burk Method
- Augustinsson Method
- Eadie-Hofstee Method
۶- آشنایی با مدل های میکروبی و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Logistic
- Gompertz
۷- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, Originlab (originPro)
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید