اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می نماید.
🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸 مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۰ و ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۵ مهر ۱۴۰۲
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ،کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : سیصد و هفتاد هزار تومان
🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :
۱-آشنایی با مفاهیم مدلسازی فرایندهای صنایع غذایی
۲-آشنایی با نرم افزارهای Excel ، Originlab(OriginPro) و کاربرد آنها در مدلسازی فرایند های صنایع غذایی
۳-آشنایی با انواع مدل های رئو لوژی (Rheological Models) و کاربرد آنها در فرایندهای صنایع غذایی شامل:
Newtonian ، Bingham Plastic ، Power Law ، Herschel-Bulkley ،Casson ، Carreau
۴- آشنایی با انواع مدلهای کینتیک شیمیایی (Chemical Kinetics ) و کاربرد انها در فرایندهای صنایع غذایی شامل
Zero-Order-Reactions ، First-Order-Reactions
۵- آشنایی با انواع مدلهای کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics )و کاربرد آنها در فرایندهای صنایع غذایی شامل:
Michaelis-Menten Method ، Lineweaver-Burk Method ، Augustinsson Method ،Eadie-Hofstee Method
۶- آشنایی با انواع مدلهای میکروبی مواد غذایی شامل :الف : Primary Models
Inactivation models(D—value) ، Growth Models، Logistic ، Gompertz
ب: :Secondary Models
Arrhenius models ، Square Root-Type Models، z-value
۷- کاربرد انواع مدلهای کینتیک شیمیایی و میکروبی در تخمین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۸- حل مثالهای عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel ، Originlab(OriginPro)
🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.