🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند ) را برگزار می نماید.
🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸 مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: پنجشنبه و جمعه مورخ ۹و۱۰ شهریور ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۴ شهریور ۱۴۰۲
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر شهریار دبیریان استاد دانشگاه ، کارشناس استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و دبیر کمیته های علمی و فنی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران
🔸هزینه دوره : سیصد و هفتاد هزار تومان
🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :
- تعریف غذای فراسودمند و غنی شده
- فیتو کمیکالها و نقش آن در محصولات غذایی فرا سودمند
- اثرات مفید و سلامتی بخش رنگدانه ها در میوه ها و سبزیها
- ضوابط فنی و بهداشتی در تولید محصولات فرا سودمند
- تعریف پرو بیوتیکها، پری بوتیکها، پست بیوتیکها و پارابیوتیکها
- مروری بر محصولات غذایی پرو بیوتیک بعنوان غذاهای فرا سودمند
- ادعاهای عمومی و اختصاصی در خصوص محصولات فرا سودمند
- مروری بر استاندارد محصولات غذایی پروبیوتیکی و فراسودمند
🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.