به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و …. اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ”
را برگزار می نماید.
🔸مدت زمان:۱۰ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: 9 الی ۱۲ اسفند 99 از ساعت ۱۷ الی ۳۰/۱۹ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود
🔸مهلت ثبت نام : ۲ اسفند ماه 99
🔸 مدرس دوره: آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : دویست و نود هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی
۲- آشنایی با مفاهیم DOE و مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert
۳- بهینه سازی به روش Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert
۴- بهینه سازی به روشResponse Surface Methodology) RSM (باستفاده از نرم افزار Design Expert
۵- بهینه سازی به روش Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert
۶- بهینه سازی به روش Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و 44293455 و 44293459 و یا آیدی @Parvane_khani تماس حاصل نمایید.