آخرین مهلت ارسال مقالات علمی دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی

 

محقق و پژوهشگر گرامی

با سلام ؛پیرو اطلاع رسانی های صورت گرفته توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D  و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با همکاری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران همزمان با دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران (جایزه علمی دکتر حبیب اله هدایت ) و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) در تاریخ ۵ اسفند ماه ۹۸ برگزار می گردد.

لذا از محققین و پژوهشگرانی که دستاورد علمی بنا بر محورهای همایش ( در ذیل اشاره شده است ) دارند درخواست می گردد  نسبت به ارسال چکیده و اصل مقالات  از طریق سایت www.ifstajashnvareh.ir  حداکثر تاریخ ۹۸/۱۱/۱۰ ( تمدید نخواهد شد )  اقدام نمایند.

لازم به توضیح است سیاست دبیرخانه علمی برگزاری یک گردهمایی کاملا علمی و تخصصی با حضور اساتید ،صاحبین صنعت و پیشکسوتان این حوزه می باشد ، تنها مقالاتی که دارای سطح علمی بالایی بوده مورد پذیرش قرار می گیرند و طبق نظر داوری در یکی از دو بخش سخنرانی و پوستر منتخب می گردند .

همچنین خاطر نشان می گردد مقالات پذیرفته شده از سوی سازمان غذا و دارو امتیاز بازآموزی دریافت خواهند کرد .

محورهای همایش :

  • تراریختگی
  • روغن های دورریز
  • روغن های استخراج شده خیابانی
  • روغن پالم
  • آلاینده ها و ترکیبات ضد تغذیه ای
  • روغن ها و چربی های حیوانی سنتی
  • تقلبات
  • فرآیندهای تولید جدید
  • غنی سازی
  • زمان ماندگاری

آخرین مهلت ارسال مقالات : ۹۸/۱۱/۱۰

اعلام نتایج داوری : ۹۸/۱۱/۱۵

زمان برگزاری همایش : ۹۸/۱۲/۰۵

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »